tirsdag den 31. august 2010

Læg mærke til de små ting, de kan også gøre dig glad.
 

søndag den 29. august 2010

Efterår allerede i august.

Øv øv. Det føles allerede som efterår og vi er stadig i august. Det er lidt svært at komme i gang med noget, når det er så koldt og overskyet. Jeg ville nu gerne have nydt lidt mere sommer. Haven er næsten ved at se efterårsagtig ud og det er alt for tidligt.



















Hvepsene hygger sig i haven, men det gør drengene heldigvis også. Vores fine bålplads er næsten færdig og det udnyttes med to fine små bål, det er jo det gode ved sådanne et vejr.




















I går, da jeg sad og kiggede på nogle af de andre rigtig gode blogs, faldt jeg over denne hæklebog. Den er lige udkommet på svensk og jeg vil glæde mig rigtig meget til, at den udkommer på dansk. Bloggen hedder Virkverket, besøg den det er rigtig fine ting, hun laver.




lørdag den 28. august 2010

Træt ind til benet

Hvor træt kan man egentlig være?! Efter to dage på musikkursus og jamsession til langt ud på natten, er jeg fuldstændig færdig. Men hvor har jeg det godt. Jeg havde helt glemt min musikglæde, men fandt den heldigvis i løbet af dette kursus. Hvor er musik vidunderligt. Men dans kan også gøre underværker! Jeg fik en rigtig træls telefonopringning på mit kursus, som både gjorde mig vred, gal og ked af det. Jeg gik til dans, med hovede fuld af negative og vrede tanker, men efter en times dans var alle de trælse tanker sparket væk og erstattet med nye og positive....det var helt fantastisk. Så nu vil jeg næste gang, jeg får negative og trælse tanker, danse en times tid og så få dem danset ud og positive danset ind. Dejligt.


Og i min have har jeg de fineste hortensiaer lige nu.

mandag den 23. august 2010

Regn

Så er der regnvejr igen. Nogle bliver dybt deprimeret af regnvejr og sådan en er jeg gift med. Han går rundt som en løve i bur, når det regner og "øffer" over vejret, men hvad kan vi gøre. "Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det", kunne være hans mantra.

Jeg så tværtimod regnvejret som en udfordring til at tage nogle billeder. Jeg prøver alle mulige funktioner og nogle resultater bliver meget gode, andre bliver slettet med det samme. Jeg synes, at det er sjovt at lege med kameraret. Nu har jeg jo også haft det i over et år, så det er vist på tide at jeg lærer det bedre at kende
.



Well well endnu en dag i morgen så jeg vil kravle under dynen og sove helt igennem.

lørdag den 21. august 2010

Weekend med tramp

Så blev det weekend. Det er nu rigtig dejligt. Jeg troede, at jeg skulle have en dejlig afslappet weekend startende med wellness fredag aften, men men men....lørdag kl. 9 blev jeg mobbet med til min allerførste spinningtime. Jeg frygtede det værste, og det gik som frygtet. Instruktøren spurgte om der var nye på holdet og jeg måtte jo pænt række hånden op. Han kom så hen og instillede cyklen og fortalte lidt om hvordan jeg skulle cykle....Fint fint tænker jeg det skal nok gå - han slutter så lige sin lille forklaring af med at sige: "Det bliver hårdt, ekstremt hårdt" Tak skæbne, jeg var klar til at klikke af cyklen med det sammen. Jeg kæmpede derefter i en time og svedte som jeg aldrig har svedt før. Så siger de alle sammen, at jeg vil få det rigtig godt bagefter!!! Øøøøh godt er det at have ondt i bagen og være træt, så har det godt nok ændret sig siden jeg sidst havde det godt, nej spøg til side, min samvittighed har det godt og jeg kunne godt finde på at springe på sådan en cykel igen, men fortæl det aldrig til mine veninder, så vil de drille mig.

I morgen bliver Magnus 10 år første runde fødselsdag. Det er stort at tænke ti år tilbage og tænke på, at lige nu lå jeg med veer og ud kom den dejligste lille troldeunge. Det er ti dejlige år, at tænke tilbage på og jeg glæder mig meget til at fejre Magnus' dag i morgen.

tirsdag den 17. august 2010

Barndommes land.

Havde i dag en lille snak med min yngste søn om venner og have de rigtige ting med i skole. Nogen gange er det bare så surt, når de andre ikke vil have en med i en leg, fordi man ikke lige har det rigtige legetøj.
Så kom jeg til at tænke på Benny Andersens digt Barndommens land, så smuk en tekst som akkurat forklarer hvordan jeg har det. Jeg håber inderligt for mine børn, at det vil gå dem godt og at jeg ikke skal sætte for mange plastre på.

Barndommens land.
Tidens mælketand.
Verden er ny for dit øje.
Folk er to-tre meter høje
så de må bøje sig
ned til dig.

Fluen er blå.
Kilder på min tå.
Og et par myrer du kender
hygger sig på dine hænder.
Skrubtudsen tisser en tår
før den går.

Solen er varm.
Stikker på din arm
ligesom hvepse og bier.
De er så gale. De svier.
Regnormen føles så blød.
Den er sød.

Slog du dit ben
på en kampesten?
Kom - lad mig puste på skrammen.
Vi skal ha lappet dig sammen.
Du må vist hellere få
plaster på.

Verden er stor.
Kaldes 'Moder Jord'.
Der findes børn der må flygte,
men du har intet at frygte.
Ingen skal mishandle dig ­-
håber jeg.

Græsset er højt
som et fuglefløjt.
Solen er ude af syne.
Putter sig under sin dyne.
Gaber måske - lissom du -
­sover nu.

Barndommens land.
Nu er jeg en mand.
Tit har jeg lyst til at love
solskin og dejlige skove.
Men der er lang vej igen.
Sov, min ven.


Fra digtsamlingen 'Oven vis­se vande' 1981.

mandag den 16. august 2010

Mandags træthed kan forsvinde med røde roser.

Puha, hvor kan jeg godt nok være træt om mandagen. Det meste af dagen går det rigtig fint, men sidst på eftermiddagen så er jeg færdig. I dag måtte jeg bare lige ligge på sofaen i 5 min. da jeg kom hjem....men så kom min dejlige mand hjem med en kæmpe buket røde roser og sagde "tillykke med bryllupsdagen" han er simpelt hen så vidunderlig. Vi havde jo ellers aftalt, at vi ikke skulle give hinanden noget, da vi lige har været til Alberte koncert - han kunne bare ikke lade være.Så behøver man jo ikke ligge på sofaen mere.

Nu er mit mandagsritual overstået. Jeg har siddet i min sofa, hæklet og set The Tudors, se det er mandagshygge... 

søndag den 15. august 2010

Min første blog

Så starter min første blog. Jeg vil nu prøve om dette er noget for mig.

Jeg  ikke om jeg har noget interessant at skrive om, men jeg kan godt lide at læse andres blog, derfor tog jeg nu beslutningen om at springe ud i dette bloggeri.
Mere vil jeg ikke skrive i dag, for så har jeg jo rigtig meget at skrive om, når jeg kommer tilbage.