torsdag den 23. december 2010

mandag den 20. december 2010

Kys det nu, det satans liv.

Kys det nu, det satans liv
TV2

Jeg tænkte nå men det så livet
Sådan ser det altså ud
Lidt krøllet sammen, bidt og gennemblødt
Og helt almindeligt

Der er nogen chancer som man selv kan ta
Og flytte rundt med hvis man synes
Lidt op og ned, du ved man klare sig
Åh gud hvor åndssvagt

Kys det nu, det satans liv
Og grib det, fang det
Før det er forbi
Ja kys det nu, det satans liv
Og grib det fang det
Før det er forbi

Bedst som livet lige gik så godt
Og bilen næsten var betalt
Kom du og krævede mit hjerteblod
Og intet mindre

Jeg tænkte nå, er det nu rigtig klogt
Måske en smule for moderne
Oh jo jeg ska lige og vent dog lidt
Åh gud hvor åndssvagt

Kys det nu, det satans liv
Og grib det, fang det
Før det er forbi
Ja kys mig nu, godnat, farvel
Og gå, nej ta' og bliv
Alligevel

Ja kys det nu, det satans liv
Og grib det, fang det
Før det er forbi
Og kys mig nu, godnat, farvel
Og gå, nej ta' og bliv
Alligevel 




Har bare været en af mine ynglingssange, så længe jeg kan huske...og i dag har den suset rundt i mit hoved, så nu skulle den ned og deles med jer.

fredag den 17. december 2010

Weekend.

Så er det den sidste weekend inden jul. Jeg har været på juleshopping i dag og fik købt lidt flere gaver og håber på at de sidste snart bliver klar.

Denne weekend skal heldigvis deles med dejlige venner og det glæder vi os rigtig meget til. 

I onsdags var jeg i biografen og se Spis Bed Elsk. For mig var det en fantastisk film, som fik mig til at tænke over nogle ting...og det er jo altid dejligt, når man får den oplevelse med film.


I går var jeg til et meget underholdende og tankevækkende foredrag med hjerneforsker Ann E. Knudsen, hun forstår at fortælle tingene, så man både griner og kommer til at tænke på sin egen hjerne...det var rigtig godt. Hvis I nogensinde får chancen for at høre hende, så gør det.

Det er nu sjovt med livet, når man mindst venter det, så sker tingene...og nogle gange hurtigere end man selv kan forstå...lidt kryptisk snak, jeg skal nok fortælle når tiden er inde og jeg er klar til at dele :)

mandag den 13. december 2010

Varm æblegløgg og hygge.

I dag satte jeg hårdt ind for at finde min julestemning...og det kan bedst gøres med æblegløgg med julekrydderier fra Sif Orellanas bog Rollinger og roulader. Jeg elsker simpelt hen denne varme drik. jeg laver den uden alkohol, når det bare er helt almindelig mandag aften :)
Her er opskriften:

1 liter god ufiltreret æblemost (køb den færdig eller pres den evt. selv)
saften fra ½ citron
2 spsk rørsukker
1 stjerneanis
1 stang kanel
1 kardemommekapsel
1 skive ingefær (ca. 1 cm tyk)
40 g lyse rosiner
ca. 1 dl mørk rom/calavdos (mængde efter smag og behag)

4 stjerneanis

Kom alle ingredienserne i en gryde, undtagen rosiner og rom. Kog blandingen op, tag gryden af varmen, og lad gløggen trække 1 time, inden den sigtes over i en anden gryde. Varm gløggen let op igen, og tilsæt de lyse rosiner og den mørke rom. Læg en ny stjerneanis i hvert krus og hæld gløggen op. Server straks.
Og lidt hjemmebagt og købt til skader ikke.

 

søndag den 12. december 2010

Hvor er den henne?

Lige som mine nisser står jeg helt stille lige nu. Jeg kan simpelt hen ikke komme i julestemning. Huset er julepyntet, de fleste gaver er købt, småkagerne er bagt, men jeg kan ikke finde min sædvanlige julestemning :( Come hither julestemning.


Vi har lige haft en rigtig hyggelig weekend i Skagen med mormor og morfar, farmor og farfar, det var dejligt at være "hjemme" igen. Nu skal jeg slappe af med lidt hæklerier og snart se dyner.



mandag den 6. december 2010

Snevejr, jubiii, men host host.

Så sneede det igen (og gør også i dag), jeg blev helt salig, da jeg så hvor flot det hele blev ude i haven. Drengene legede i sneen og byggede en fin snemand, som står og kigger. 
Vi tog for alvor fat på at jule i går. Vi havde julehygge i Magnus' klasse i går, hvor vi fik bagt julesmåkagerne og julehygget lidt, og da vi kom hjem fik vi julepyntet lidt, mens drengene var ude i det dejlige snevejr.
Men min hoste, som kører på anden uge, blev rigtig træls i går og der kom lidt feber. Så i morges måtte jeg blive hjemme under dynen, øv. Nu er jeg oppe og vil tage på arbejde i morgen, med et kæmpe halstørklæde på.
Det er nu flot sådan noget snevejr.
Michaels cykel (det er godt at han kan køre med mig om morgenen)

Min nabos fine "juletræ"

torsdag den 2. december 2010

Lidt juleri.

Så blev det heldigvis til lidt julehygge i dag. Jeg har hængt disse flotte fugle, som jeg har fået af min søde kollega Mette
De pynter :) I morgen og på lørdag bliver det heldigvis til meget mere juleri her hjemme.



onsdag den 1. december 2010

Begyndende julehygge.

Så er vi så småt begyndt at julehygge, men jeg er totalt bagud i år. Jeg har ikke fået lavet dekorationer endnu eller fået pyntet op....men som en sød veninde sagde til mig: julen kommer uanset om vi er klar eller ej :) og det har hun ret i. Jeg har i dag besluttet mig for at det skal ikke stresse mig! Jeg når det, jeg når.
Jeg har sat drengene til at skrive ønskesedler, så der blev kigget flittigt i katalogerne i går, så nu er det bare op til os at vælge, hvad vi vil give dem.
I morgen skal der juleklippes i SFO'en, det bliver hyggeligt.