torsdag den 29. september 2011

Nostalgi for en femmer

I denne uge har jeg været i genbrugsen 3 gange. Første gang i mandags, hvor jeg kom hjem med nogle gode tøjfund. I går ville økonomi-ministeren så afsted, da jeg havde talt så begejstret om den. På vej hjem fortalte han, at han havde set en lp, der hed Solen har to tænder. Jeg blev ellevild, jeg havde den på kassettebånd som barn og var helt vild med den. Jeg har endda bestilt den hjem fra biblioteket af nostalgiske årsager. Problemet var at genbrugsen havde lukket, så jeg blev nødt til at besøge den igen i dag, hvilket absolut ikke gjorde noget. Så nu ligger Solen har to tænder på min pladespiller og jeg er tilbage til 1977, det er så godt.

Min nostaligi for en femmer :)

onsdag den 28. september 2011

Mit mobil-etui

Nu er jeg blevet færdig med et lille hækleprojekt. Det vil sige, jeg var egentlig færdig i sidste uge, men manglede bare lige at sy en knap i. Nu er den syet i og jeg er meget glad for min lille mobil-futteral :)  Jeg har brugt noget lilla (ser desværre mere blåt ud på billedet) bomuldsgarn med sølvtråd i og til foer har jeg brugt babushka- stof fra stof og stil. Opskriften har jeg fået på denne fantastiske blog:Fru Madsens nørklerier.
Hvis I er vilde med at hækle og ikke har kigget på denne blog, så kan jeg varmt anbefale den, hun har nogle helt fantastiske hækleideer og deler gerne ud af dem.
Jeg er næsten færdig med et strikkeprojekt, jeg mangler bare lige at hæfte ender, så der kommer snart et billede :)




tirsdag den 20. september 2011

Hele jorden er så fuld af blade.

Lige nu synger vi efterårssange i hver musiktime og de passer bare alle sammen til dette blæsende, regnvåde vejr. Jeg kan bare mærke, at jeg bliver mere og mere hulemenneske, jeg har slet ikke lyst til at komme ud, når regnen pisker ned og det blæser. Men selvfølgelig er der også noget positivt...der er mere tid til de indendørs-sysler. Jeg er i gang med at strikke et laaaaangt halstørklæde og lægger selvfølgelig et billede ud, når det er færdigt. Jeg har også været i gang med et mobil-etui, men mangler lige at sy en knap på og når den er på kommer der selvfølgelig også et billede :)

Mmmm varm karrysuppe på en kold efterårsdag.

onsdag den 14. september 2011

Hobbies in the house

Det er altid hyggeligt med en hobby. Jeg har altid haft travlt med at finde ud af, hvad min hobby skulle være...og jeg har ikke helt fundet den endnu. Jeg får aldrig engageret mig i en ting, men zapper rundt og har mange mange mange halvfærdig projekter liggende. Men jeg er (h)optimist, så lige pludselig, så finder jeg noget som jeg er sikker på, at jeg bliver vild med :)
Forleden dag meddelte Hjalte, at han havde fundet sin nye hobby, han vil tegne. Supert synes jeg, da jeg ikke selv er særlig god til at tegne. I dag ville han så begynde på en ny hobby...stearindryp, har selv dryppet i vildskab som barn, så det var helt sjovt at prøve det igen. Vi fandt glas med vand, lys og ILD (hvilket absolut var det bedste) og så blev der fremstillet små runde stearinting (aner simpelt hen ikke hvad de hedder). Så nu er jeg ret spændt på at se, hvad hobbyen i morgen er. Han ligner så meget sin mor :)


En farlig dino

Hjaltes selvportræt

Endnu en farlig dino

Den nye hobby - stearindryp

torsdag den 1. september 2011

Inaktiv blogger.

Det er godt nok ikke meget, jeg får skrevet på min blog, men energien er der bare ikke lige i øjeblikket. Jeg er så træt hele tiden. Heldigvis ved jeg godt hvorfor, så jeg er ikke nervøs, jeg mangler bare nogle B12 vitaminer, så på tirsdag får jeg et skud i ballen, så er jeg klar igen. En anden grund til at jeg ikke har været så aktiv, er at jeg heller ikke har været så produktiv på det kreative område, så der har ikke været så meget at dele ud af. 
Jeg har skam ikke været væk fra bloggen, jeg har bare siddet og fundet en masse nye flotte kreative blogs, som jeg glæder mig til at følge. 
Lidt kreativ har jeg været. Jeg er i gang med at hækle et mobil-etui, som jeg har fundet på en blog, så når symaskinen har været i gang og enderne er hæftet, så skal jeg nok vise det...og selvfølgelig henvise til den fantastiske blog, hvor jeg har fundet det :)
Kan simpelt hen ikke mere i dag og vil nu putte mig tæt ind til Hjalte, som ligger ved siden af mig og sover, det er dejligt.