tirsdag den 31. januar 2012

My lucky day :)

Hvor ofte kan man sige at i dag tirsdag er min lykkedag :) Men det må jeg sige at min dag har været. 
I dag kom min søde kollega Mette med en super halskæde til mig, og for ikke så længe siden modtog jeg en sms fra en anden sød kollega, nemlig Katja (tjek hendes blog, hun ved noget om tøj), at jeg havde vundet i en konkurence på hende blog...hvor heldig har man lige lov til at være.
Mens jeg har blogget lidt, har økonomiministeren været i køkkenet og kokkereret, så nu kan vi snart spise kylling med paprika og frisk pasta, dejligt.


Min fine nye halskæde fra Mette

Ja, den kan pege mange steder hen  :)



fredag den 20. januar 2012

Sygdom på omgang

Sidste fredag var jeg syg, i dag er det så Hjaltes tur. Så vi er gået i hi i stuen. Jeg kommer videre med mit strikkeprojekt, set gamle blade i gennem, drukket the og blogget lidt. Hjalte ligger lige så stille på den anden sofa og ser Rasmus Klump film, det er nu alligevel lidt hyggeligt :) Nu må vi håbe, at det ikke bliver sådan hver fredag.
Dejligt fredagsprojekt.

torsdag den 19. januar 2012

Tiden går og går, klokken slår og slår.

Sang Kim Larsen engang i Midt om natten. Total tavshed! kunne mit indlæg også hedde. Jeg har ikke været på bloggen siden min fødselsdag sidst i oktober...men det er helt med vilje. Det var begyndt at blive et problem for mig at skulle blogge. Jeg fik aldrig taget billeder, tiden var knap og arbejdet fyldte rigtig meget i efteråret. Jeg ville jo gerne have noget at vise på bloggen, men var helt blank for ideer. Den kreative side har heller ikke været for aktiv! Men nu er det hele ved at vågne op igen.
Så har jeg startet på et nyt projekt, strikke sokker...for som jeg siger, jeg vil være sådan en farmor (engang om mange mange mange mange år), som kan strikke lune sokker til børnebørnene :)
Men når man er startet forfra 4 gange er det så et tegn fra de højere magter om ikke at skulle fortsætte?????? Har aldrig helt fattet når guderne har talt, så jeg prøver lige igen. Følg med og se hvad det ender med :)
Min aften strikketøj og computer :)