søndag den 5. juni 2011

Livet flyver afsted.

Puha, hvor har jeg nogle gange svært ved at følg med...og sådan er mit liv lige nu. Jeg har flere gange sat mig ved computeren for at lave et indlæg eller to, men hver gang er jeg blevet overmandet af træthed, opgivenhed, ideforladthed og rigtig meget andet. Men nu skulle det være, for jeg har oplevet så mange fantastiske ting, som jeg gerne vil dele med jer andre.
For en måned siden var jeg sammen med økonomiministeren og en rigtig god veninde til the wall-koncert i CPH. Det var en helt fantastisk tur med shopping, cafebesøg, mødte min nevø (som flyttede til Herlev for næsten et år siden) og hans søde kæreste, var til mit livs koncert. Jeg synes det er fedt at komme en tur til staden og jeg suger alle indtryk, så nu vil jeg glæde mig til at ministeren og mig skal en tur derover igen til sommer.
Denne Kristiflyvfartsferie, er blevet brugt på klargøring af årets kroketturnering, som det var vores tur til at afholde. Og i går løb det af staben i det mest fantastiske vejr og med en masse børn og voksne, som hyggede sig, jeg glæder mig allerede til næste gang.
Nu står den snart på sommerferie for drengene og mig og vi er allerede ved at ligge vilde planer :)


Vægkunst på Karens Minde kulturhus i Sydhavnen (og det vender ikke på hovedet).

Mere vægkunst fra Karens Minde. Jeg er helt vild med det.

God bog som jeg købte i København.

The Wall

Årets kroketturnering i haven.

1 kommentar:

Elsker en god kommentar, så skriv endelig.