søndag den 22. april 2012

Jeg er i live igen.

Nu føler jeg mig lidt som menneske igen. Jeg er færdig med skole-hjem-samtaler for i år, har kun nogle få elevplaner som jeg skal skrive i et enkelt fag, så nu er jeg klar igen.


I går fik badeværelset den helt store tur og i dag har jeg været i mit køkken og fået bagt lidt. Det blev både til gode speltboller og hindbærsnitter, mums.
I pauserne er jeg begyndt på en ny bog, da jeg blev færdig med Camilla Läckbergs Havfruen igår og susede på biblioteket kl. 17 (de har heldigvis åben til kl. 21 hver dag), men de havde ikke Fyrmesteren hjemme, så nu må jeg væbne mig med tålmodighed til den kommer hjem. Den nye bog er Ken Follett's Giganternes Fald og det jeg har nået at læse lover godt.


Jeg er også blevet færdig med en hæklet robot, igen har jeg fundet opskriften i Annika Messings bog Virkligheten (som nu også fåes på dansk). Jeg håber at den falder i god jord hos mit 3 årige "bonus-barn" (min dejlige venindes søn).


Nu står den på lektier og klargøring til næste uge.


Så kom dejlige forår, jeg er klar.


Hæklet robot, lavet af garnrester.

Mit nye tidsfordriv

Speltboller

Hjemmelavede hindbærsnitter, og de smager godt.

Kom forår, jeg er så klar.

2 kommentarer:

  1. Åhhhhh, hvor er det godt, at Du er ovre den tidskrævende del af jobbet og kan leve lidt igen. Bageri, bøger og hæklerier er ikke det værste tidsfordriv - den robot er da kanon-sød, den må blive godt modtaget. Velkommen tilbage til livet og det forhåbentlige snart dejlige forårsvejr - go' arbejdslyst med de sidste elevplaner:-)
    PS: de små ferier står for døren!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh tusind tak Anne. Du forstår lige at gøre det endnu bedre.
      Kom snart og besøg os :)

      Slet

Elsker en god kommentar, så skriv endelig.