onsdag den 29. februar 2012

...og den bruger ik' benzin, som andre oliesvin

Jeg fik i dag afleveret en lille gave til min dejlige kollega Mette (med bloggen hjemmebacht). Hun havde været så sød at køre mig hjem en aften efter foredrag på skolen. Gaven var en lille lilla bil, som jeg har hæklet. Opskriften har jeg fra bogen Virkeligheten, en svensk bog af Annika Messing. Mette har ønsket sig en lilla bil, så det måtte hun jo have :) og jeg har længe villet lave den, så var der ikke bedre anledning.


Dyt Dyt

Lilla bil med glimmer i vinduerne. 

søndag den 26. februar 2012

Smyk dig smuk :)

Har lavet et lille hæklet smykke, det var sjovt. Jeg har set noget lignende på en blog, men kan desværre ikke huske hvor. Tror ikke at det bliver det sidste jeg laver.
Undskyld det dårlige billede, det er taget med computerens kamera.

onsdag den 22. februar 2012

Begravelsen

Har lige været på Aalborg Teater og se forestillingen Begravelsen. Det er Thomas Vinterbergs fortsættelse af Festen. Hu ha  Jeg er helt blæst. Utrolig stærk forestilling, en familietragedie. Fantastiske skuespillerpræstationer. Se den.
Jeg er så heldig at jeg har verdens sødeste veninde, som har skaffet billetter til nogle af teaterets forestillinger, så får man set nogle, som man normalt ikke ville se. Elsker at komme i teateret.





mandag den 20. februar 2012

Vinterferie

Vi nyder ferien i fulde drag. Drengene har nu i to dage bygget lego i hele spisestuen og der er blevet leget med riddere, dinoer, fly og meget andet. 
Jeg har forsøgt at være lidt kreativ, nu hvor jeg endelig synes at jeg har tid til det og kan sætte mig i sofaen med god samvittighed. Jeg har forsøgt mig med tegning i dag. Jeg har flere gange i blogland set disse fine mønstre og bestemte mig for, at i dag skulle det være. Det var ganske sjovt og lidt terapi var det også, så det bliver ikke sidste gang, at jeg prøver det. Jeg har fundet god hjælp og vejledning på denne blog SØHESTEN. Super blog med mange kreative indspark.
I morgen står den på fastelavnsbolle-bagning...mmmm det bliver godt :)
Mit zentangle-mønster.

Dette fine fastelavnspynt, har jeg fundet på Kreative omgivelser's blog.



lørdag den 18. februar 2012

Politisk ukorrekt!

I dag bestemte vi os for at være rigtig politisk ukorrekte! Vi bestemte os for at det skulle være snaske dag, det vil sige morgenkager, leverpostejmadder med bacon, clubsandwich, slik, chokolade og cola, alt for meget cola. Heldigvis er dagen ved at være slut, så vi kan gå tilbage til det mere sunde :) 
Det er også blevet til hækling i dag...og det jeg har gang i kan jeg desværre heller ikke vise før på et senere tidspunkt.
I morgen har drengene aftalt, at det er Lego-dag, så der skal bygges Lego i vildskab, det er da en dejlig start på ferien.


Alt for meget cola og dejlig hækling.
Ææææælsker ferie :)

torsdag den 16. februar 2012

Hu hej hvor det går.

Nu er der næsten vinterferie her i huset. Vi glæder os rigtig meget alle sammen også selvom økonomiministeren kun har tre dage sammen med os andre, men så må vi få det bedste ud af det. 
Har lige samlet lidt billeder fra denne uge.
Et lille hækleprojekt, som jeg vi afsløre mere af senere.

Sandwich i solskinnet i Skodaen

Bageprojekt. Drengene sagde nej, moderen sagde ja :)

Min ynglingssaftevand med guava og jordbær

Dagens frokost på Spiret sammen med rigtig dejligt selskab

onsdag den 1. februar 2012

Er julen forbi??

Elsker min fine røde julestjerne med lys i, så vi kan ikke få os til at pille den ned og pakke den væk. Men som sangen lyder julen varer lige til påske (det gør den her, når det kommer til julestjerne med lys i)