torsdag den 11. november 2010

Mere fra efterårsferien og dejlige gaver.

Vi havde en fantastisk tur til Aarhus i efterårsferien. Jeg har længe sukket efter, at komme til smilets by og skulle bare lokke hele familien med. Det viste sig, at det ikke var så svært, jeg lovede dem, at de skulle se et lig.....og det så vi
Efter en rigtig god tur til Moesgaard museum tog vi ind til byen. Jeg er vild med Aarhus. Vi gik frem og tilbage i latinerkvarteret og kiggede butikker og kiggede butikker. Det var så godt. Min søde kollega havde sagt, at jeg skulle besøge BoxdeLux - og det er jeg glad for at jeg gjorde! Man blev simpelt hen så glad for at se alle de dejlige farver i den butik, det endte godt nok med at jeg ikke købte noget, glæder mig allerede til at besøge den igen (de har heldigvis også en super hjemmeside). 
Vi sluttede dagen af med at spise på Slap Af, et rigtig godt sted (efter vores smag) og børnene var mere end velkommen - det kan vi li'.

Det er heldigvis også til lidt kreativt. Jeg fandt nogle søde svampe på Tusindfryd's hjemmeside, dem måtte jeg bare lave. Det blev til en enkelt lille svamp, som jeg tilgengæld er meget glad for


I sidste uge fik jeg en rigtig dejlig bog ind af døren, som nok skal give mig nok at lave her til vinter. Drengene har allerede bestilt diverse dinoer, robotter og en enkelt rudolf :)
 Det er Annika Messing's bog Virkeligheten. Jeg er helt fortabt i den bog og er selvfølgelig gået i gang med at hækle en dino til Hjalte - og den skal være grøn.

 

1 kommentar:

  1. Århus! Er bare det bedste. jeg vil med næste gang!
    Knus freaken

    SvarSlet

Elsker en god kommentar, så skriv endelig.