søndag den 17. oktober 2010

Efterårsferie


  
Så startede efterårsferien. Vi har tid til alt det, som vi ikke når i hverdagen, så Michael har snart et fint cykel/havemøbel-skur klar og jeg har fået ryddet op i nogle af mine køkkenskuffer, så jeg kan finde mit bageudstyr igen. Jeg har ikke haft den store lyst til at bage i et stykke tid nu, men jeg kan mærke, at med min nye hævekurv, så står den snart på fine brød.


Drengene og mig tog en tur til stranden i Blokhus i dag og det var rigtig hyggeligt. Der var et fint vandløb, med masser af strøm - perfekt legeplads. Men det betød også våde bukser og strømper. Jeg fik heldigvis tid til at lege lidt med kameraret, så mon ikke jeg snart har fundet helt ud af det.
 

søndag den 10. oktober 2010

Fut - fut - futter

Så kom der gang i kameraet igen og jeg kan viser jer mine futter. Jeg er glad for at have andet/andre til at holde mine fødder varme end Michael. Som før fortalt syntes Hjalte, at de var så fine, så nu har jeg lavet et par til ham. De kom på med det sammen, for som han sagde: "Nu kan jeg holde mine fødder varme og skøjte på samme tid"  (de er lidt glatte).






Nu gælder det bare om at holde tungen lige i munden de næste fem dage, for så venter en efterårsferie med fosiljagt og moselig i Århus og mon ikke der bliver tid til familiebesøg og hæklerier.

tirsdag den 5. oktober 2010

Mumi er flyttet hjemmefra. Jeg har fået film og futter-

Så blev jeg færdig med den hæklede mumitrold, og den er flyttet hjemmefra. Jeg kunne ikke tage et billede af den, da mit kamera ikke virker lige nu...måske skal der bare skiftes batterier. Men nu ved jeg at det får et nyt godt hjem, og jeg har fået bestillinger på flere :)

I søndags blev jeg færdige med et par stribede futter til gæster...eller mig selv. Jeg har haft dem til at ligge længe, men så i søndags tog den beslutsomme del af mig over, og jeg fik ryddet op i mine garn, sygrej o.a. Så bestemte jeg mig for, at gøre dem færdig og de blev rigtig fine, når mit kamera virker igen, så skal jeg nok sætte et billede ind. Hjalte blev så begejstret, at han bestilte et par gerne i grønne.

I dag kom min søde mand så hjem med en film til mig. Den første sæson af The Tudors, som jeg har slugt hver mandag på dr2 sommeren over....naj hvor blev jeg glad! Jeg glæder mig vildt til at skulle se de afsnit, som jeg ikke har nået at se endnu og i hele 8 ½ time :)

Nu er jeg færdig med et forberede dagen i morgen, nogenlunde klar til dagens udfordringer, så nu er det bare at gå i seng.