torsdag den 25. november 2010

Ny beboer og bløde pakker.


Så har vi fået en ny beboer i huset, det er dinosauren Langie. Han er hæklet efter en opskrift i Vikeligheten (se andet sted på min blog). Hjalte blev meget glad, da han var færdig og bærer ham rundt i huset og sover med ham om natten. "Han er bare altid så glad", sagde Hjalte i morges, og det må vi jo give ham ret i :)
I dag kom der en blød pakke med posten. Det var mormor, som havde været i gang med strikkepindende, så nu har vi to meget fine Build-a-bear-bamser i flot nissetøj. Der mangler lige en nissehue, men den er på vej. I pakken lå der også en fin lille julebog, som skal stå og pynte...og læses i december.Tusind tak til mormor.
Fut og Mulle i deres fine nissetøj

søndag den 21. november 2010

Weekendprojekt.

Så kom det første sne og det fik ikke lov til at ligge uberørt hen. Der blev leget på livet løs i haven.

Indenfor gik vi også igang med et lille projekt, nemlig vores spisestue. For meget lang tid siden besluttede vi os for at male om. Vi startede allerede i sommerferien med stuen, som fik en flot olivengrønfarve. Nu var turen så kommet til spisestuen. For næsten et år siden sad vi og så et "vi-er-kendte-og-spiser-hos-hinanden"-program og så en stue med hvide gerægter næsten magen til vores. Stuen var malet i en flot grå farve og vi sagde med det samme: Sådan skal vores spisetue se ud. Og nu oprandt endelig dagene, hvor det skulle. Så lørdag formiddag gik vi i gang med flytte rundt, så vi kunne komme til. Lørdag aften var der malet to gange, men heldigvis var det ikke hele vægge, der skulle males kun over panelerne. Jeg er ellevild med resultatet og glæder mig til at julepynte i mine to fine stuer. Her er lige et par før og efter billeder (altså før-billedet er fra da vi pakkede ned, vi sidder normalt ikke og spiser med flyttekasser på bordet :))

Så mangler jeg bare at male bogreolen, lave den til en rigtig hyggelig konsol med noget af mit arvet porcelæn og finde et nyt spisebord med stole, som jeg kan lide.
Jeg elsker at have projekter :)
  

tirsdag den 16. november 2010

Give away fra Fru Hygge

Sad lige og kiggede efter juleting og sager på forskellige blogs og faldt pladask for disse snemænd hosGive away hos Fru Hygge de er bare så fine. 
Jeg kan desværre ikke vise jer et billede, men I kan jo selv gå på hendes hjemmeside og kigge.

torsdag den 11. november 2010

Mere fra efterårsferien og dejlige gaver.

Vi havde en fantastisk tur til Aarhus i efterårsferien. Jeg har længe sukket efter, at komme til smilets by og skulle bare lokke hele familien med. Det viste sig, at det ikke var så svært, jeg lovede dem, at de skulle se et lig.....og det så vi
Efter en rigtig god tur til Moesgaard museum tog vi ind til byen. Jeg er vild med Aarhus. Vi gik frem og tilbage i latinerkvarteret og kiggede butikker og kiggede butikker. Det var så godt. Min søde kollega havde sagt, at jeg skulle besøge BoxdeLux - og det er jeg glad for at jeg gjorde! Man blev simpelt hen så glad for at se alle de dejlige farver i den butik, det endte godt nok med at jeg ikke købte noget, glæder mig allerede til at besøge den igen (de har heldigvis også en super hjemmeside). 
Vi sluttede dagen af med at spise på Slap Af, et rigtig godt sted (efter vores smag) og børnene var mere end velkommen - det kan vi li'.

Det er heldigvis også til lidt kreativt. Jeg fandt nogle søde svampe på Tusindfryd's hjemmeside, dem måtte jeg bare lave. Det blev til en enkelt lille svamp, som jeg tilgengæld er meget glad for


I sidste uge fik jeg en rigtig dejlig bog ind af døren, som nok skal give mig nok at lave her til vinter. Drengene har allerede bestilt diverse dinoer, robotter og en enkelt rudolf :)
 Det er Annika Messing's bog Virkeligheten. Jeg er helt fortabt i den bog og er selvfølgelig gået i gang med at hækle en dino til Hjalte - og den skal være grøn.

 

mandag den 1. november 2010

Real life.

 Det er ikke megen aktivitet, jeg har haft på min blog på det sidste. "Hvorfor ikke?", spurgte jeg mig selv om. Tankerne har været: puha, jeg gør det lige senere; jeg skal lige hækle lidt i aften; vi har ferie, så skal der slappes fuldstændig af, også fra de sociale medier; har jeg egentlig noget interessant at fortælle fra mit liv?! 
Konklusionen er at jeg ikke ved hvorfor jeg ikke har været aktiv. Der har været mange ting at se til de sidst uger, og så kommer min lille blog i sidste række.

Jeg har dog læst mange andre blogs og blevet meget inspireret, både på det blog-mæssige, men også på det kreative. Jeg vil glæde mig til at de næste tre uger er gået, som står på rigtig meget arbejde, så vil jeg igen kaste mig over nogle projekter. Jeg har dog afsluttet et par projekter, som jeg snart vil lægge billeder ud af.

Trætheden har totalt overmanet mig i dag, så nu vil jeg sidde i sofaen lidt og så vil jeg gå i sen inden kl. 22, da arbejdsdagen i morgen er på 10 timer, puha. 
Godnat og drøm om engle.