fredag den 25. marts 2011

Fredagshygge

Puha for en uge.
I går fik vi på skolen at vide hvad udfaldet af en ny skolestuktur ville betyde for vores skole (og de andre skoler i kommunen). Jeg havde i dagene op til haft de vildeste drømme om hvordan dagen ville gå. Det var en træls dag med følelser i gang. Jeg var meget heldig, jeg kan blive på min pind hos de dejlige unger og kollegaer. Det har godt nok fyldt meget i mit hovede denne uge. 
På drengenes skole var lærerne igennem det samme, og Magnus kom hjem og fortalte at han skulle af med to af sine lærere. Så nu har jeg en lidt trist dreng, som går og siger: det bliver ikke det samme uden dem. Øv øv øv.
Nu er det weekend og vi skal hygge i aften og i morgen går turen ned til vores venner, så skal der hygges endnu mere.
I næste uge skal jeg starte på arbejde igen og jeg glæder mig rigtig meget.

Fredagshygge i haven

Sif fredagshygger også i haven

Fredagshygge til i aften (der er også købt dejlig usundt slik)

Ministerens fredagshygge

fredag den 18. marts 2011

Nogle dage er bare gode :)

I dag har bare været en rigtig god dag.
Den startede med at jeg fik fjernet mine clips i maven. Jeg er en rigtig kylling, når det kommer til sådanne ting, ikke at jeg har prøvet det før, men det gjorde heldigvis slet ikke ondt. Så da jeg forlod sygeplejesken var jeg klar til hvad som helst.

I eftermiddag fik jeg så besøg af de bedste kollegaer i verden. Det var bare så hyggeligt, at få snakket især om mad :) og alt hvad der ellers rør sig i skoleverdenen. Og de var så søde at have en fin gave med et flot K, som har fået plads på min hylde og Tina Dickows nye cd, som lige nu flyder ud af højtalerne...det er helt fantastisk musik.

Forårsbord til mine gæster

Min nye bagebog med skønne opskrifter. Lone Kjær har også en flot blog med masser af opskrifter.

Æble-nøddeboller fra bagebogen.

mandag den 14. marts 2011

Ny hue og ny uge

Så blev det mandag igen...tiden flyver afsted, men lige nu er det helt i orden med mig.

Der sker ikke så meget i denne tid, den står på "spisning", hækling, fjernsyn, læsning, små gå ture og hvile.
Jeg er blevet færdig med en hue mere, denne gang til mig selv. Det er en skater-inspreret-hue i rosa og lilla. Det tog mig lidt tid at få lavet rosen, da jeg lavede en fejl40, men resultatet blev fint synes jeg.
I morgen skal jeg gøre huen til min nevø færdig, der mangler bare lidt finesser på.

God dag til jer alle.

Min skaterrosehue :)


søndag den 13. marts 2011

At shoppe eller ikke shoppe.

Så er jeg på bloggen igen. En lille operation har gjort at jeg har holdt mig lidt i ro.

Før operationen fik jeg shoppe, og lad mig med det samme sige jeg eeeeeelsker at shoppe. Jeg hørte engang at mængden af laster er konstant og når jeg nu har aflagt mig en last, så er min shoppe-last blevet kraftigt forstærket.
Jeg har længe ønsket mig noget kusmi-te og nu skulle det være. Jeg fandt en hjemmeside http://www.vintage-kompagniet.dk/, som solgte nogle små dåser. Og hvor smager den the godt, jeg er især vild med grøn the med spearmint.

I mandags skulle jeg i Matas. Jeg skulle bare lige have en creme, men hvad så jeg Oilily tasker til halv pris, wup wup, sådan en måtte jeg eje. Da jeg glædestrålende kom hjem og viste dem til ministeren rystede han på hovedet og gav mig igen talen om kvinder og deres "jeg har lige sparet..." " Du har jo ikke sparet noget, når det ikke var noget du absolut skulle have!" Men han smilte heldigvis. Så nu har jeg en dejlig skoletaske med mange blomster.

Foråret vil ikke helt komme til Nordjylland, så igen har vi købt os til det med en fin buket påskeliljer.

Dejlig grøn the
Min fine nye skoletaske
Købt forår med en doven kat i vindueskarmen :)




søndag den 6. marts 2011

Blogleg

Så har jeg været heldig. Jeg var med i Mettes blog-pakkeleg, tjek hendes blog ud, der er fine billeder og god humor. Jeg har fået nogle rigtig fine ting: gør-det-selv ugle, flot papir, farvestrålende kuverter, stjerner, bånd med muffins på (som godt nok ikke er med på billedet, da de var røget på gulvet), lille ugle og blomsterfrø.

Nu er det så min tur til at sende legen videre. Eneste rigtige krav der er, er at du har en blog og hvis du vil være med skal du skynde dig at skrive en kommentar. De to første som skriver en kommentar får så en pakke af mig.
Når du har modtaget pakken fra mig, skal du sende en retur til mig og skrive et indlæg, hvor du sender legen videre til de to første, som skriver en kommentar hos dig.
Der er ingen regler, for hvor meget du skal bruge på gaverne, det skal bare være noget sjovt og hyggeligt.

Glæder mig allerede til at finde og lave nogle fine ting til jer :)

Den fine pakke fra Mette

tirsdag den 1. marts 2011

Genbrugsfund

I dag skulle der findes fastelavnskostumer. Det blev til gangstere (for drengenes vedkommende) og jeg fandt nogle meget grimme falske tænder, så jeg ender nok som tandlæge :) Vi måtte lige en tur i genbrugsbutikken, for det er ikke lige gangstere, der er årets hit for drenge. Jeg er vild med at gå rundt og kigge sådanne nogle steder og det blev da også til et par indkøb (udover gangster-tøj til Magnus).
Er du også til genbrug?

Stor melaminskål til drengenes fredags-popcorn

Flot glas med grøn fod





Stager i fattigmandssølv, som står med små fine lys i lige nu.