søndag den 13. februar 2011

Hu ha, hvor det går. Det er ikke meget tid, jeg har haft den sidste uge. Ministeren sidder stadig i sofaen med benet i en fin støvle, og det skal han gøre et par uger mere, så må han begynde at støtte på foden. Jeg har været "enlig" mor til tre i denne uge, men det er nu gået fint. Jeg har været mere træt end ellers. I går kom min redningspatrulje i form af svigermor og svigerfar, så nu har jeg meget ekstra hjælp - og vi kører ikke før huset skinner har svigermor meddelt, og det er bare helt i orden med mig.

Der er faktisk også blevet lidt tid til et lille kreativt projekt. Jeg har hæklet denne hue til Hjalte, stærkt inspireret af denne fine blog http://kungenomajkis.blogspot.com/. Hjalte ville bare ikke have stjerne på, så den er bare grøn og blå.

Hjaltes nye hue.
Da ministeren var på operationsbordet blev det lige til et lille smut i Stof og Stil. Jeg kunne ikke lade være med at købe disse små stykker stof og hvad de skal blive til ved jeg ikke, jeg måtte bare eje dem. Så nu må jeg hellere lære at sy :)

2 kommentarer:

  1. Det er jo bare fantastisk med en redningspatrulje.
    Er helt vild med stoffet med æbler :)

    SvarSlet

Elsker en god kommentar, så skriv endelig.