mandag den 28. februar 2011

Forår forår kom nu snart.

Jeg glæder mig så meget til foråret kommer.

Lidt købt forår



søndag den 27. februar 2011

Hverdag igen

Så er ferien og weekenden næsten slut. I dag er der blevet lavet lektier, pakket tasker og smurt madpakker.
Drengene glæder sig til at komme i skole igen og det gør jeg også. Ministeren sukker, han vil nu egentlig også gerne afsted, men må vente en måned endnu.
I går aftes fik jeg hæklet endnu en hue færdig, som min venindes datter skal have.
Friskbagte søndagsmorgenboller

Endnu en hue

lørdag den 26. februar 2011

Vinterferie

Så er vores vinterferie ved at være slut, men vi har hygget. Vi har haft Stay-cation, da ministerens ben ikke er i orden endnu (der er 5 uger tilbage til han skal på arbejde). Drengene har hygget sig med at lege hjemme, hos kammerater, spillet spil og så tog vi en tur i FunHouse ved Frederikshavn, hvor vi mødtes med kusiner, fætre og farmor og farfar. Da vi var på de kanter tog vi selvfølgelig til Skagen og besøgte mormor og morfar, det var rigtig hyggeligt.
Jeg har fået lavet lidt kreativt i denne ferie. Jeg er i gang med at hækle et par huer og så har jeg prøvet at sy en uglepude a la Mette, men jeg må sande, at jeg er ikke kreativ på design-området for mig fungerer det bedst, hvis jeg har et mønster eller en opskrift.
I dag har jeg lavet papirklip til drengene og lidt forårspynt til vinduerne og som spisebordet ser ud nu, så må vi vist spise i stuen :) Jeg har også i dag nået et meget vigtigt mål i mit liv, nemlig tabt de magiske 10 kg, så jeg har bestilt en ny mobil (det gjorde ministeren godt nok for 14 dage siden), det har jeg dælme fortjent.
I aften står den på spil sammen med ministeren og drengene og forhåbentligt lidt hækling.
Et lille fint køb i Søstrene Greene

Leg i sneen

Drengenes ugler og lidt forårspynt

Min første uglepude (for eftertiden køber jeg færdigsyede)

Spisebordet i kreativtmode

torsdag den 17. februar 2011

Jeg har lige siddet og stirret på skærmen et par minutter for at finde en overskrift til dette indlæg. Det lykkedes ikke, så nu går jeg bare i gang.
Det har været en speciel uge. Ministeren ligger stadig det meste af tiden og kan ikke hjælpe med ret meget. Jeg løber i ring om mig selv, for at nå det jeg skal nå, og for at nå det jeg gerne vil nå. Det ender desværre mest med at jeg bare løber rundt og får lavet ingenting. Jeg er skisme lidt misfornøjet for øjeblikket. Og snevejret har ikke gjort det meget bedre. Jeg elsker normalt sne, men lige nu synes jeg det er en pestilens.
Jeg vil dog glæde mig over, at der i morgen er vinterferie og at jeg lørdag skal til koncert med tøserne, det trænger vi alle til.

Sjovt uglestof som jeg købte i går.


søndag den 13. februar 2011

Hu ha, hvor det går. Det er ikke meget tid, jeg har haft den sidste uge. Ministeren sidder stadig i sofaen med benet i en fin støvle, og det skal han gøre et par uger mere, så må han begynde at støtte på foden. Jeg har været "enlig" mor til tre i denne uge, men det er nu gået fint. Jeg har været mere træt end ellers. I går kom min redningspatrulje i form af svigermor og svigerfar, så nu har jeg meget ekstra hjælp - og vi kører ikke før huset skinner har svigermor meddelt, og det er bare helt i orden med mig.

Der er faktisk også blevet lidt tid til et lille kreativt projekt. Jeg har hæklet denne hue til Hjalte, stærkt inspireret af denne fine blog http://kungenomajkis.blogspot.com/. Hjalte ville bare ikke have stjerne på, så den er bare grøn og blå.

Hjaltes nye hue.
Da ministeren var på operationsbordet blev det lige til et lille smut i Stof og Stil. Jeg kunne ikke lade være med at købe disse små stykker stof og hvad de skal blive til ved jeg ikke, jeg måtte bare eje dem. Så nu må jeg hellere lære at sy :)

fredag den 4. februar 2011

Puha for en fredag.

Nå så blev det fredag og vi havde mange planer for denne weekend, læg mærke til jeg skrev havde!  Dagen startede rigtig fint med at jeg fik en meget fin ugle af en sød kollega. Så var vi på kunstudstilling (Nørhalne viser Kunst), der var nogle rigtigt flotte billeder og smykker, jeg kunne købe mig fattig. Men så ringede ministeren..Ministeren sprang sin achillessene i dag, så nu er han bænket på sofaen de næste 14 dage, hvorefter han må støtte en lille smule og så starter genoptræningen! Han duer bare ikke til at ligge stille, så jeg får nok brug for at gå nogle ture engang imellem. Men nu har han computer, fjernsyn og gode bøger inden for rækkevidde, så mon ikke han kan klare sig.
Det har desværre betydet, at vi har måtte sige fra til et klassearrangement i Hjaltes klasse og det har kostet tårer :( Og jeg ved ikke om jeg kommer afsted til koncert i morgen. Lad os se hvad morgendagen bringer

Ministeren på sofaen med computeren

Min fine ugle, som verdens bedste Lone har lavet.

tirsdag den 1. februar 2011

Sådan går hverdagen.

Her går der bare hverdag i den lige i øjeblikket, men sådan skal det vel også være en tirsdag aften. Drengene hiver de sidste kræfter ud af fjernsynet lige nu, ministeren arbejder ved computeren og jeg sidder ved den anden computer inden drengene skal i seng og køkkenet skal ordnes. Men mon ikke man kan snige sig til at hækle lidt i aften, når der er ro.
Men snart tager jeg hul på 2011's musikprogram. Allerede på lørdag skal jeg til den første koncert af rigtig mange i år, Soulfunction på Skråen. Jeg glæder mig til at hygge med kollegaerne (og en enkelt tidligere), det bliver så sjovt (det var det sidste år).
Lektielæsning i første klasse :)

Lektielæsning i fjede klasse

Har en svaghed for notesbøger, så der var lige lidt, der fandt vej til min kurv i Søstrene

Og lige en mere