lørdag den 30. april 2011

Weekend og gaveleg.

Sikken en dejlig dag. Drengene har sovet hos mig i nat, da økonomiministeren er på konference, og de vågnede kl. 8 med hyggesnak. Jeg var ikke helt klar til at stå op, så jeg lå og gassede (små-sov) til kvarter i ni. I dag er vejret helt fantastisk, så jeg satte mig på terrassen med min morgenmad...såååååå dejligt. Fuglene kvidrede og jeg kunne med fryd se at min have bliver mere og mere grøn, det kan jeg lide.
I går var jeg så heldig at modtage en gave fra Sanne, jeg har nemlig været med i en gaveleg. Jeg fik en rigtig sød og farvestrålende ugle og flotte hjertesmykker, som jeg vil glæde mig til at tage på i dag til to af mine nevøers fødselsdag. Jeg sender snart legen videre.
Nyd jeres weekend, for det vil jeg gøre :)
sådan ser der ud, når jeg kigger op fra min siddeplads på terrassen.

 
Der er blevet plantet i krukkerne. Jeg elsker pelargonier.

Her er min gave fra Sanne, lækkerier. Armbånd, øreringe og halskæde og selvfølgelig den fine ugle.

Love and hope lige hvad jeg ønsker for alle.

onsdag den 27. april 2011

Ny cykel

Der har været lidt stille på min blog i påsken, men det var simpelt hen for godt vejr til at jeg kunne tænde computeren. Og de dage vi var i Skagen var vi ikke i huse med internet adgang! Jo jo de eksisterer skam endnu. Vi havde en fantastisk ferie, som vi nød i fulde drag. Nu er vi startet på arbejde igen med fuld skrue. Jeg skriver elevplaner i vildskab og økonomiministeren skal til konference i 2½ dag. 
I går købte jeg en ny cykel. Det er 12 år siden jeg sidst købte en, så jeg syntes at jeg havde fortjent en :) Min gamle cykel er egentlig fin endnu, den har et par småskavanker, men den er alt for høj til mine 166 cm. Så nu står den på fin bedstemorcykel med kurv til mig...den er jeg glad for.

Min fine nye bedstemorcykel :)

tirsdag den 19. april 2011

Påskeferie

Det her ferie-halløj kan jeg godt vænne mig til :) og især når det er så godt vejr.

Fra søndag til mandag havde vi lånt Nikoline og Olivia og tog alle seks en tur i Fosdalen. Der var så dejligt at gå og kigge og nyde roen. Der var ikke kommet så meget grønt endnu, men anemonerne stod i fuldt flor, og kilden rislede afsted- det er så godt.
I dag har vi knoklet i haven. Jeg kan helt sikkert mærke nogle muskler i bagen og lårene, som ikke har lavet så meget hele vinteren. Men nu er vi i gang med at ordne vores bed - det eneste vi vil have i haven, da vi ikke er de store havemennesker. Jeg har godt nok mange planer for det bed og er meget i tvivl om der er plads til pæoner, hortensiaer, kornblomster, sommerblomster... så det kan god være at jeg skal skrue lidt ned for forventningerne :)
Og vejrudsigten siger jo fantasktisk vejr resten af påsken, det kan vi li'
Nu vil jeg pleje mit trætte korpus og sætte mig i sofaen og få nogle af mine hækleprojekter færdig ( er såmænd bare i gang med 3-4 projekter, typisk mig).

Anemoner i fuldt flor i Fosdalen

Genboens kat på besøg i mit kommende blomsterbed

Ny havehat, som drengene fandt i genbrugsbutikken

lørdag den 16. april 2011

Og vinderen er ...

Så er vinderen af min lille give-away fundet. Magnus trak den heldige vinder, som er


Her kan du kigge på Sonjas blog
Så send mig din adr. til mig på kiatten12@gmail.com, så skal jeg sende pakken til dig.

fredag den 15. april 2011

Vi venter lige en dag :)

Først i morgen får jeg tid til at trække vinderen af min give-away, så jeg håber at I kan vente lidt endnu.

tirsdag den 12. april 2011

Husk min give-away

Vil bare lige minde jer om at jeg snart udtrækker vinderen af min give-away (og lige nu er det meget nemt, at se hvem det bliver). Kom frisk og glad, bare smid en kommentar :)

søndag den 10. april 2011

Forårsfarver.

Se bare hvad Søstrene Grene har lige nu. Det var først da jeg havde betalt, at jeg kom til at se at min kurv var fyldt med lyserøde og lyselilla ting. Det må helt sikkert være et tegn på at nu er foråret på vej. Der kommer også nogle hæklenåle a la clover med, så nu skal der hækles...igen :)


Æsker, bånd, garn, servietter og hæklenåle...skønne ting

torsdag den 7. april 2011

Grøn give-away

Nu er jeg nået op på 11 faste læsere, det er jeg vildt glad for. Jeg er lidt ny her i blogland og kender kun meget få, som blogger, men hvor er det dejligt at læse andres blog, blive inspireret og få en masse diy :)
Men tilbage til min give-away. Jeg er vild med grønne farver, derfor er det også grøn, som er den mest dominerende farve her :) Der er ikke nogle regler, bare smid en kommentar her på bloggen, så vil jeg d. 15/4 trække en vinder.

Min lille grønne give-away. Ægget er hæklet efter opskrift af Karen Klarbæk.

Lysestage i forklædning (en del af min give-away)

lørdag den 2. april 2011

Lørdag i solskin, men....

Så skulle den første lørdag med sol og varme komme. Og vi ventede i spænding...det var lidt surt at vågne op til tåge, så formiddagen blev brugt på at lave en kæmpe togbane i stuen for at få tiden til at gå. Begge drenge byggede og byggede og legede lige indtil solen endelig kom, så forsvandt familien ud i haven...på nær mig. Jeg skulle begynde på elevplaner i dag, da de skal være færdig i denne uge. Det var lidt øv at se dem nyde det gode vejr, så jeg satte mig et mål, lav ti i dag og ti i morgen. Så da jeg var færdig kom jeg også på terraessen med en god bog og nød det fantaktiske vejr. Nu føler jeg at foråret er rigtig på vej.



Der bliver bygget og bygget i stuen.

Min arbejdsplads i dag...i solskin.